BRODERIE

BRODERIA este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale (tricouri, halate, sepci, camasi, cravate, pulovare, sacouri, fuste, rochii, genti, tablouri, materiale promotioanale, huse auto, ecusoane scolare sau pentru firme etc.)

Broderia devine o forma de personalizare din ce in ce mai cautata de cei care vor sa adauge distinctie si originalitate produselor lor, toate acestea avand in vedere durabilitatea sporita fata de celelalte solutii de personalizare.

Ca metoda de personalizare broderia este superioara altor tehnologii pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale. Prin impactul vizual deosebit broderia reprezinta un avantaj important in promovarea unui brand. Se poate realiza broderie atat pe o gama vasta de produse textile finite cat si sub forma de ecusoane/embleme (patch-uri brodate) aplicabile ulterior prin coasere, termic sau cu banda velcro/scai.

AVANTAJELE BRODERIEI :
1. durabilitate, nu dispare si nu se deterioreaza dupa spalari multiple
2. cel mai bun raport calitate / pret pentru decoratiunile textile personalizate si de serie
3. calitate excelenta a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile
4. confera un aspect exclusivist produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia ca procedeude personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru si materialelor promotionale.
5. impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumina aduc stralucire, oferind noblete si prestanta elementelor de design