TAMPOGRAFIE

Tampografia poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel incat va putem oferi o gama foarte variatade produse.

Tampografia este utilizata pentru imprimarea in una sau mai multe culori, in regim manual, semiautomat sau automat, a diferite produse, cu suprafata cilindrica, plana sau neregulata Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, masti de aparate, produse industriale, etc.

Imaginea de imprimare este preluata de pe clisee polimerice cu suport metalic si imprimata, prin intermediul unui tampon de cauciuc special, pe obiectul respectiv. Cliseele polimerice sunt gravate prin simpla expunere la o lampa cu ultraviolet timp de cateva minute.

Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel ca, putem oferi clientilor nostri inscriptionari pe produse care compun o gama foarte variata: